Biznis.rs
SMANJEN BROJ DRŽAVA ČIJI GRAĐANI MOGU NESMETANO U CRNU GORU Srbija i dalje nije među njima SMANJEN BROJ DRŽAVA ČIJI GRAĐANI MOGU NESMETANO U CRNU GORU Srbija i dalje nije među njima

SMANJEN BROJ DRŽAVA ČIJI GRAĐANI MOGU NESMETANO U CRNU GORU Srbija i dalje nije među njima

EkoIzdvajamoRegionSrbijaTurizam 28.6.20. 08:04 Biljana Živančević 2

Institut za javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih... SMANJEN BROJ DRŽAVA ČIJI GRAĐANI MOGU NESMETANO U CRNU GORU Srbija i dalje nije među njima

Institut za javno zdravlje Crne Gore ažurirao je spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mera i koji je kraći za 40 država, a Srbija i dalje nije na toj listi.

Lista će važiti od 29. juna do 5. jula 2020. u ponoć, navodi RTV CG.

Na novoj listi država iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja kretanja u vezi sa kovidom-19 objavljena je na internet stranici Instituta za javno zdravlje sada je 66 država.

To su Alžir, Angola, Andora, Australija, Austrija, Bahami, Barbados, Brunej, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Fidži, Filipini, Finska, Grčka, Grenland, Gruzija, Holandija, Hrvatska, Indonezija, Irska, Island, Jamajka, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kina, Kipar, Kostarika, Kuba, Letonija, Liban, Litvanija, Luksemburg, Madagaskar, Mađarska, Malta, Malezija, Maroko, Mauricijus, Monako, Mongolija, Mozambik, Nikaragva, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Palestina, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Republika Slovačka, Sejšeli, Senegal, Slovenija, Švajcarska, Tadžikistan, Tajland, Trinidad i Tobago, Tunis, Urugvaj, Uzbekistan, Venecuela, Vijetnam i Zambija.

Lista država čiji rezidenti mogu ući u Crnu Goru uz negativan rezultat PCR testa, star ne više od 48 sati, ista je kao i prošle nedelje. Na njoj su Albanija, Bosna i Hercegovina, tzv. država Kosovo, Turska, Izrael, Poljska, Rumunija, Italija i Ukrajina.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *