prilagođavanja cena će se razlikovati od zemlje do zemlje

DHL Express usluge poskupljuju od 1. januara 2025. godine

SrbijaSvetU fokusu

27.9.2024 16:32 Autor: Miljan Paunović 1

DHL Express usluge poskupljuju od 1. januara 2025. godine DHL Express usluge poskupljuju od 1. januara 2025. godine
Kompanije DHL Express najavila je danas prilagođavanje cena koje će stupiti na snagu od 1. januara 2025. godine, i u Srbiji one će u... DHL Express usluge poskupljuju od 1. januara 2025. godine

Kompanije DHL Express najavila je danas prilagođavanje cena koje će stupiti na snagu od 1. januara 2025. godine, i u Srbiji one će u proseku biti više za 5,9 odsto. 

„Posvećeni smo pružanju stabilnih i pouzdanih usluga na globalnom nivou uprkos tekućem uticaju geopolitičke dinamike i poremećaja u lancu snabdevanja i njihovog uticaja na transport i logistiku“, rekao je Fijon Heriot (Fionn Herriott), Direktor DHL Express Srbija.

„Sa godišnjim prilagođavanjem cena, možemo da nastavimo da ulažemo u našu mrežu kako bismo poboljšali njenu efikasnost i prilagodljivost, obezbeđujući doslednu podršku poslovanju naših klijenata bez obzira na spoljne okolnosti”, rekao je Heriot, navodi se u saopštenju.

DHL Express prilagođava cene na godišnjem nivou, uzimajući u obzir inflaciju i dinamiku valute, kao i administrativne troškove vezane za regulatorne i bezbednosne mere. Vlasti u više od 220 zemalja i teritorija u kojima DHL Express posluje redovno ažuriraju ove mere.

U zavisnosti od lokalnih uslova, prilagođavanja cena će se razlikovati od zemlje do zemlje.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.