Prijava traje do 23. decembra

U Užicu raspisan konkurs za ugradnju solarnih panela

BiznisBolji posao

9.12.2021 12:12 Autor: Marija Krsmanović 1

U Užicu raspisan konkurs za ugradnju solarnih panela U Užicu raspisan konkurs za ugradnju solarnih panela
Sa ciljem da se unapredi energetska efikasnost i poveća korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima, Grad Užice je u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i... U Užicu raspisan konkurs za ugradnju solarnih panela

Sa ciljem da se unapredi energetska efikasnost i poveća korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima, Grad Užice je u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike raspisao javni poziv za firme koje će učestvovati u energetskoj sanaciji, odnosno ugradnji solarnih panela za proizvodnju struje za sopstvene potrebe na teritoriji Užica, piše Tanjug.

Zainteresovane firme se na poziv mogu javiti do 23. decembra, a prema rečima člana Gradskog veća za zaštitu životne sredine i turizam Nade Jovičić Užice i Ministarstvo rudarstva i energetike su za ovu svrhu planirali četiri miliona dinara.

Preliminarna lista privrednih subjekata će, kako je navedeno na gradskom sajtu, biti objavljena 15 dana nakon završenog javnog poziva, a firme će izabrati Gradsko veće zaštitu životne sredine i turizam.

Posle potpisivanja sporazuma grada sa izabranim firmama, sledi javni poziv za fizička lica, odnosno projekte domaćinstava koji će trajati najmanje tri nedelje, a očekuje se da će konkurs za fizička lica biti objavljen za mesec i po dana.

Zainteresovane firme konkursnu dokumentaciju za prijavljivanje mogu da preuzmu sa sajta grada Užica.

  • Lolek

    5.5.2022 #1 Author

    Uzice je jedan poznat grad po broju suncanih dana u rupi

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...