Najnovije poslovne vesti Biznis.rs

99 najuspešnijih – jedinstveni projekat u Srbiji

99 najuspešnijih kompanija u Srbiji

Ekonomske prilike u regionu i Srbiji su se značajno promenile u poslednje dve godine. Otežano poslovanje izazvano globalnom situacijom dovelo je do tektonskih promena u načinima rada svih kompanija i firmi. Ipak, i pored svih poteškoća mnogi biznisi su videli značajan rast i napredak. Sa velikom željom da odamo počast najuspešnijima u proteklom periodu kreiran je jedinstveni projekat – 99 najuspešnijih.

U sklopu ovog projekta, 2500 privrednika imaće priliku da se predstave širokoj javnosti i kroz štampane i digitalne medije. Kampanja, koja već sada ima veliku medijsku pažnju, kontinuirano će raditi na promociji najuspešnijih kompanija Srbije.

99 najuspešnijih se biraju po ovim kriterijumima

Kompanije koje su predale finansijke izveštaje u
2020. godini

2500 velikih, srednjih, malih preduzeća

U finalnu ocenu ulaze prihod, dobit i jedinstvena matematička formula kojom se određuje uspešnost poslovnja kompanija

Računi nisu bili blokirani na dan kreiranja
99 najuspešnijih

Biznis.rs koristio je podatke bonitetne kuće Companywall, sa kojom ima partnerske odnose od samog početka. Podaci korišćeni za obradu su zvanični podaci prikupljeni od Agencije za privredne registre (APR).

Priznanja po kategorijama

Priznanje za deset prvoplasiranih velikih, srednjih i malih preduzeća rangirane po jedinstvenoj matematičkoj formuli

Priznanje za deset kompanija u svakoj od vodećih delatnosti

Jedinstveno priznanje
99 najuspešnijih
za kompanije koje su uspehom obeležile prethodnu godinu

Priznanje 99 najuspešnijih

Analize delatnosti publikovaćemo na portalu i u mesečniku Biznis.rs uz razgovore sa najuspešnijim kompanijama. Pored detaljnog predstavljanja kompanija koje su protekli period poslovale sa velikim uspehom, predstavićemo i osobe odgovorne za rast i napredak svih nagrađenih privrednih subjekata. Otkrićemo glavne razloge rasta i napredovanja, ali i buduće planove za razvoj svih uspešnih kompanija.

Biznis.rs Magazin - 99 najuspešnijih

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...