Ne propustite glavna dešavanja iz sveta biznisa – prijavite se na Biznis.rs newsletter

BiznisRS newsletter

Biznis.rs je jedinstveni informativni portal koji se bavi finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj – od makroekonomskih analiza svetskih i domaćih kretanja, sve do IT industrije.

Prijavite se na naš newsletter brzo i jednostavno, i čitajte tri puta nedeljno odabrane tekstove koji stižu ponedeljkom, sredom i petkom na vaš e-mail nakon vaše uspešne prijave.

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.

  Svakodnevno za vas pripremamo analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrepljene su relevantnim informacijama, istraživanjima, pouzdanim izvorima podataka, kao i izjavama eminentnih stručnjaka i reportažama sa najbitnijih ekonomskih i finansijskih događaja.

  Naši novinari, analitičari, urednici, dizajneri i prevodioci pripremaju za vas korisne i informativne teme potkrepljene tabelama, grafikonima i vizualima, koji zajedno doprinose kvalitetnom i održivom privrednom napretku u Srbiji.

  Pratimo aktuelna dešavanja iz privrede, biznisa i tehnologije u najširem smislu i trudimo se da pored promatranja aktuelnih situacija ponudimo i primere konkretnih rešenja.

  Najznačajniji tekstovi samo su na ’klik’ od vas, a prijavom za newsletter portal Biznis.rs garantuje da će vaši podaci i e-mail adrese biti zaštićene i da se ne koriste u druge svrhe, osim navedenih.

  Budite informisani i prvi u svetu biznisa.

  Vaš Biznis.rs