O nama

Biznis.rs je jedinstveni informativni portal koji se bavi finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj – od makroekonomskih analiza svetskih i domaćih kretanja do IT industrije.

Nastojimo da plasiramo analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrepljene su relevantnim informacijama i analizama ekonomskih stručnjaka.

Akcenat portala Biznis.rs je na temama koje mogu biti korisne i informativne i koje doprinose kvalitetnom i održivom privrednom napretku u Srbiji.

Istražujemo i prenosimo teme koje se tiču privrede, biznisa i tehnologije u najširem smislu i trudimo se da pored analize aktuelne situacije ponudimo i primere konkretnih rešenja.

Izvori informacija na portalu Biznis.rs su relevantni – od analiza istaknutih stručnjaka do reportaža sa najbitnijih ekonomskih i finansijskih okupljanja.

Uredništvo portala Biznis.rs nastoji da čitalačkoj publici obezbedi kvalitetne informacije, tekstove koji mogu biti korisni za privredne subjekte u Srbiji i regionu, kao i svakodnevne informacije o aktuelnim i relevantnim temama u vezi sa srpskom privredom i ekonomijom.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...