Marketing

Zašto se oglašavati na Biznis.rs?

Biznis.rs se brzo nametnuo na srpskom tržištu kao jedan od najkredibilnijih i najpouzdanijih izvora, pomoću koga javnost može doći do najrazličitijih sadržaja, posebno u oblasti ekonomije, poslovanja i preduzetništva. Ljudi se oslanjaju na Biznis.rs zbog njegove izuzetne ažurnosti u objavljivanju vesti, praćenju aktuelnih događaja u Srbiji, regionu i širom sveta, a sadržaj je dopunjen raznim intervjuima, analizama i drugim detaljnim informacijama koje privlače ogroman broj čitalaca.

Biznis.rs kao internet medij vidljiv je velikom broju ljudi, zbog čega je veb-sajt izuzetno atraktivan i za oglašivače. Pružamo najefikasnije oblike online oglašavanja, što ujedno omogućava dosezanje do postojećih i novih klijenata, kao i povećavanje vidljivosti i konkurentnosti na tržištu.

Predstavljamo vašu kompaniju, brend, proizvod ili uslugu na Biznis.rs na jedinstven način i omogućavamo dodatnu posećenost ka vašoj veb-lokaciji, internet prodavnici ili fizičkoj filijali. Dostupne su različite vrste oglasa, saznajte više o njima u nastavku.

BiznisRS marketing

Zašto je potrebno oglašavati se na internetu? Jer smo svi „tamo“!

Savremeni potrošači provode sve više i više vremena online. Takvim oglašavanjem predstavljate svoju ponudu tamo gde su prisutni vaši kupci – na internetu.

Oglašavanje na Biznis.rs doprinosi:

 • Povećanju pozitivne percepcije brenda
 • Povećanju verovatnoće kupovine proizvoda ili usluge
 • Postavljanju temelja za dugoročno povećanje profita i vrednosti kompanije
 • Stvaranju zadovoljnih klijenata
 • Privlačenju investitora

Još jedna velika prednost oglašavanja na mreži je relativno nizak trošak sa velikim dometom potencijalnih klijenata. Sa oglašavanjem na mreži, vaša kompanija ili brend sigurno postaju prepoznatljiviji.

Pogledajte na koje sve načine možete da se oglasite na portalu Biznis.rs

Cenovnik Gold oglasnog paketa

Cenovnik Silver oglasnog paketa

Cenovnik Bronze oglasnog paketa

Kontakt

E-mail:

marketing@biznis.rs

Telefon

+381 69 8074 185

Adresa:

Makenzijeva 53
11000 Beograd
Srbija

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.