Najnovije poslovne vesti Biznis.rs

SVAKOM RADNIKU PO AUTOMOBIL Ovako je kineska kompanija nagradila zaposlene zbog uvećanja profita

AutomobiliLifestyleZanimljivosti

7.10.2020 09:11 Izmenjeno: 11:02 Autor: Ljiljana Begović 4

SVAKOM RADNIKU PO AUTOMOBIL Ovako je kineska kompanija nagradila zaposlene zbog uvećanja profita SVAKOM RADNIKU PO AUTOMOBIL Ovako je kineska kompanija nagradila zaposlene zbog uvećanja profita
Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima. Razlog je prevazilaženje postavljenih ciljeva dobiti petu godinu zaredom. Kompanija „Jiangxi... SVAKOM RADNIKU PO AUTOMOBIL Ovako je kineska kompanija nagradila zaposlene zbog uvećanja profita

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima. Razlog je prevazilaženje postavljenih ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija „Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation“ organizovala je događaj kojim je proslavila uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu.

Ova kompanija poslednjih pet godina beleži sve veću dobit. Iz tog razloga uprava je želela da učini nešto posebno kako bi se zahvalila radnicima. Odlučili su da svakom zaposlenom poklone automobil.

Foto:Tanjug

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4.116 vozila – 2.933 Ford Territory i 1.183 Volkswagen Magotana.

Vrednost poklonjenih vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara). Kompanija „Jiangxi“ je najavila da će platiti registraciju, petogodišnje autoosiguranje, kao i porez na vozila, prenosi Index.hr.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...