ERSTE PROGLAŠENA ZA NAJBOLJU PRIVATNU BANKU U CENTRALNOJ I ISTOČNOJ EVROPI Prestižno priznanje dodeljuje časopis The Banker

BankeNovacSrbijaVesti

13.11.2020 13:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

ERSTE PROGLAŠENA ZA NAJBOLJU PRIVATNU BANKU U CENTRALNOJ I ISTOČNOJ EVROPI Prestižno priznanje dodeljuje časopis The Banker ERSTE PROGLAŠENA ZA NAJBOLJU PRIVATNU BANKU U CENTRALNOJ I ISTOČNOJ EVROPI Prestižno priznanje dodeljuje časopis The Banker
Erste Group Bank AG („Erste Grupa“) dobitnik je priznanja „Najbolja privatna banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi“, u okviru najnovijeg izdanja dodele Globalnih nagrada... ERSTE PROGLAŠENA ZA NAJBOLJU PRIVATNU BANKU U CENTRALNOJ I ISTOČNOJ EVROPI Prestižno priznanje dodeljuje časopis The Banker

Erste Group Bank AG („Erste Grupa“) dobitnik je priznanja „Najbolja privatna banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi“, u okviru najnovijeg izdanja dodele Globalnih nagrada u oblasti privatnog bankarstva, koje zajednički organizuju časopisi The Banker i PWM.

Erste privatno bankarstvo, takođe, dobitnik je nagrade „Najbolja privatna banka u Austriji za 2020. godinu“, koju dodeljuju ova dva stručna časopisa koji su deo Financial Times grupe, navodi se u saopštenju Erste Group.

Erste privatno bankarstvo posluje u šest zemalja – Austriji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj i Hrvatskoj i ima više od 20.000 klijenata u regionu. Kako se ističe, u svim zemljama CIE, fokus Erste privatnog bankarstva u 2019. godini bio je na daljem prekomponovanju portfolija, s tim da investicioni proizvodi ukupno generišu snažan međugodišnji rast od 10,3 procenta sredstava kojima se upravlja.

U Erste group ističu da su tokom trajanja izolacije zbog pandemije korona virusa, klijenti banke mogli da koriste Erste platformu za digitalno bankarstvo George, preko koje je realizovan rekordan broj transakcija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...