ZEMLJIŠTE U BATAJNICI PRODATO ZA ČETIRI MILIONA EVRA Samo od javnih nadmetanja u 2020. u gradskoj kasi 36,6 miliona evra

NovacSrbijaVesti

6.10.2020 08:58 Autor: Ljiljana Begović 0

ZEMLJIŠTE U BATAJNICI PRODATO ZA ČETIRI MILIONA EVRA Samo od javnih nadmetanja u 2020. u gradskoj kasi 36,6 miliona evra ZEMLJIŠTE U BATAJNICI PRODATO ZA ČETIRI MILIONA EVRA Samo od javnih nadmetanja u 2020. u gradskoj kasi 36,6 miliona evra
Građevinsko zemljište u javnoj svojini Grada Beograda prodato je za 481 milion dinara na javnom nadmetanju. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, precizirao je da... ZEMLJIŠTE U BATAJNICI PRODATO ZA ČETIRI MILIONA EVRA Samo od javnih nadmetanja u 2020. u gradskoj kasi 36,6 miliona evra

Građevinsko zemljište u javnoj svojini Grada Beograda prodato je za 481 milion dinara na javnom nadmetanju. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, precizirao je da se radi o zemljištu u Batajnici površine 7,5 hektara.

Cena po kojoj je kupljeno zemljište u Batajnici iznosi 481.330.341 dinara.

„Zemljište u Ulici majora Zorana Radosavljevića nalazi se neposredno ispred Batajničke petlje sa novom obilaznicom oko Beograda. Lokacija je obuhvaćena Planom detaljne regulacije privredne zone ‘Gornji Zemun’ – zone 3 i 4. Prodato zemljište se nalazi u površinama ostalih namena planiranim za izgradnju objekata u privrednoj zoni“, rekao je Vesić.

Foto:Pexels.com

Vrednost građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Beograda koje je otuđeno od početka ove godine iznosi 4.297.035.289 dinara ili 36,6 miliona evra, saopštio je Grad Beorad.

Taj iznos, postignut je na javnim nadmetanjima koja je za račun Grada Beograda sprovela Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

U sedam postupaka javnog nadmetanja otuđeno je 10 pojedinačnih građevinskih parcela ukupne površine 100.227 kvadratnih metara.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...