Firma „Elmat“ iz BiH za Biznis.rs

Velika stručnost i poštovanje rokova ključni za uspešno poslovanje elektromaterijalima i elektroinstalacijama

BiznisFirme u fokusuInfrastrukturaPoslovanjePreduzetnikU fokusu

2.4.2021 15:56 Autor: Julijana Vincan

Velika stručnost i poštovanje rokova ključni za uspešno poslovanje elektromaterijalima i elektroinstalacijama Velika stručnost i poštovanje rokova ključni za uspešno poslovanje elektromaterijalima i elektroinstalacijama
Podaci bonitetne kuće CompanyWall za Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, pokazali su da se građevinska delatnost trenutno nalazi među prvih... Velika stručnost i poštovanje rokova ključni za uspešno poslovanje elektromaterijalima i elektroinstalacijama

Podaci bonitetne kuće CompanyWall za Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, pokazali su da se građevinska delatnost trenutno nalazi među prvih pet po broju otvorenih firmi. Takođe, oni ukazuju da privrednici regiona najviše veruju da će u narednom periodu uspeti da rade sa profitom ukoliko krenu da se bave građevinskim radovima. Ovi i drugi zvanični podaci iz zemalja regiona otkrivaju da oblast građevinarstva ipak odoleva negativnom uticaju korona krize na privredu.

Stoga ne čudi da i kompanije koje imaju direktne veze sa ovom granom tehnike takođe uspevaju da posluju na visokom nivou. To pokazuje i iskustvo firme „Elmat“ iz Trebinja u Bosni i Hercegovini, koja uspešno posluje i tokom pandemije korona virusa.

„Preduzeće radi od 2008. godine i primarna delatnost su kompletne elektroinstalacije i trgovina elektromaterijala i opreme. Radimo kompletne elektroinstalacijske radove na području Hercegovine, a po potrebi i šire. Imamo prodajni objekat u Pudarici, kao i bogat izbor materijala i opreme za elektroinstalacije. Prilikom izvođenja radova pokazujemo veliku stručnost i poštujemo sve zadate rokove, što naši klijenti prepoznaju“, izjavio je za Biznis.rs direktor Miloš Matković.

elektro materijali
Foto: Elmat

Dodaje da su mnoštvo projekata sproveli u Trebinju i okolini, kao što su stambene jedinice, poslovni prostori, tržni centri, industrijski pogoni, hoteli, javna rasveta i slično, a najistaknutiji su: Stambeni kompleksi zgrada (Luč, južni gradski izlaz, stadion, bivša kasarna i drugo), fabrike Swisslion u Trebinju i Nevesinju, hoteli (Aćimović, Apis, Konak, Bellevue, VIV, i drugi), TC BINGO, Autobuska stanica u Trebinju, Kulturni centar Trebinje, i mnoge druge kompleksne građevine.

„Pridržavamo se svih propisanih epidemioloških mera i zaista nismo osetili nešto posebno uticaj korona krize, tako da je naše poslovanje i sada izuzetno dobro. U našem praktičnom radu najzapaženiji smo po stručnom i idejnom rešenju, potom po zanatsko-tehničkom delu u kome nemamo premca. Kvalitetnim materijalom, praktičnim iskustvom i poštovanjem rokova, neprikosnoveni smo u samom vrhu firmi iz ovog domena u Hercegovini. S posebnim zadovoljstvom pominjemo veliki broj najzahtevnijih radova u Trebinju i okolini, gde smo odradili kompletnu elektroinstalaciju u stambenim blokovima, zgradama i poslovnim prostorima“, naglasio je naš sagovornik.

elektro materijali
Foto: Elmat

Izuzetno visoka sposobnost izvršenja finansijskih obaveza i minimalan kreditni rizik ove firme „Elmat“ ogleda se kroz bonitetnu ocenu AAA koja joj je dodeljena, i svrstava ovaj poslovni subjekt u najviši bonitetni razred koji se utvrđuje malom broju kompanija koje su superiorne u svojim oblastima poslovanja.

„AAA bonitetna ocena je uverenje da privredni subjekt posluje bez poteškoća i komplikacija u dužem vremenskom periodu. AAA ocena je dokaz izvrsnog poslovanja i automatski znači da kompanija nikada nije bila u blokadi, odnosno, da redovno izvršava sve svoje obaveze. Kompanije koje dobiju AAA bonitetnu ocenu odlikuje besprekorna solventnost i poslovna efikasnost. Ova ocena je nedvosmislena potvrda stabilnosti kompanije i kvaliteta poslovanja. Preduzeće koje je ocenjeno najvišom bonitetnom ocenom AAA, pouzdan je i idealan poslovni partner“, zaključak je bonitetne kuće CompanyWall.

„ELMAT“ d.o.o. Trebinje

Zubačka bb, 89000 TREBINJE, Bosna

Poslovni prihodi (EUR):
698.050 (2019)
Broj zaposlenih:
6 (2019)

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.