U letnjoj sezoni pet polazaka nedeljno

Air France 16. maja obnavlja letove na liniji Beograd-Pariz

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

21.4.2021 17:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Air France 16. maja obnavlja letove na liniji Beograd-Pariz Air France 16. maja obnavlja letove na liniji Beograd-Pariz
Air France obnavlja letove na relaciji Beograd-Pariz 16. maja. U početku će povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol (Charles de Gaulle) tri... Air France 16. maja obnavlja letove na liniji Beograd-Pariz

Air France obnavlja letove na relaciji Beograd-Pariz 16. maja. U početku će povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol (Charles de Gaulle) tri puta nedeljno, a u vrhuncu letnje sezone, od 5. jula do 29. avgusta, broj letova biće povećan na pet puta nedeljno, saopštila je avio-kompanija.

Kako bi ispratio očekivani postepeni oporavak turizma tokom letnjeg perioda, Air France planira da poveća broj letova, pa će tokom letnje sezone leteti na 80 sezonskih avio-linija, od kojih su 22 nove.

Red letenja se konstantno ažurira u skladu sa zdravstvenom situacijom, koja može dovesti do putnih ograničenja, otkazivanja letova i promena u mreži letova, piše Tanjug.

Kako je navedeno, za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021, rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca.

Putnici mogu da besplatno promene svoju rezervaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...