Najnovije poslovne vesti Biznis.rs
Za novo ime stiglo više od 500 predloga građana

Air Montenegro novi naziv brenda aviona To Montenegra

BiznisRegionTurizamVesti

6.4.2021 18:15 Autor: Aleksandra Vasić 1

Air Montenegro novi naziv brenda aviona To Montenegra Air Montenegro novi naziv brenda aviona To Montenegra
Avioni crnogorske avio-kompanije To Montenegro leteće pod novim nazivom brenda – Air Montenegro. “Naziv brenda je verbalni iskaz čija je uloga osnovna identifikacija brenda... Air Montenegro novi naziv brenda aviona To Montenegra

Avioni crnogorske avio-kompanije To Montenegro leteće pod novim nazivom brenda – Air Montenegro.

“Naziv brenda je verbalni iskaz čija je uloga osnovna identifikacija brenda od strane javnosti i on se često razlikuje od naziva kompanije nosioca brenda“, saopšteno je iz kompanije To Montenegra, prenosi portal CdM.

Dodaju da je na adresu novog avio-prevoznika stiglo više od 500 predloga za novi naziv i logo.

“U procesu selekcije pristiglih ponuda za izbor imena, stručni žiri nije imao dilemu, jer i po njihovim kriterijumima i po predlogu najvećeg broja građanki i građana ime brenda Air Montenegro predstavlja najbolji naziv za novu etapu i prepoznatljiv kontinuitet nacionalne avio-kompanije”, navodi se u saopštenju.

Izbor vizuelnog identiteta, koji je, kažu, sam po sebi bio mnogo teži zadatak, kako za realizaciju tako i stručnom žiriju za odabir, nije sa aspekta tehničke primenljivosti i specifikacija prepoznat u ponuđenim rešenjima.

„Zato je kompanija To Montenegro odlučila da raspiše međunarodni nagradni konkurs za izradu loga”, dodaje se dalje.

Međunarodnim konkursom ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda Air Montenego i cilj je da odabrano rešenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svetskim aerodromima, poručili su iz To Montenegra.

  • Zorica S.

    6.4.2021 #1 Author

    Uh,jako mi cudo kako ce se zvati,bitan je profit.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...