AIR SERBIA ĆE OBEZBEDITI VAZDUŠNU VEZU U REGIONU, saopštila kompanija povodom obustave letova Montenegro airlines

BiznisFirme u fokusuRegionSrbijaTurizamU fokusuVesti

26.12.2020 14:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

AIR SERBIA ĆE OBEZBEDITI VAZDUŠNU VEZU U REGIONU, saopštila kompanija povodom obustave letova Montenegro airlines AIR SERBIA ĆE OBEZBEDITI VAZDUŠNU VEZU U REGIONU, saopštila kompanija povodom obustave letova Montenegro airlines
Air Serbia će, imajući u vidu novonastale okolnosti i obustavu saobraćaja Montenegro airlines nastaviti da obezbeđuje snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu, Evropi... AIR SERBIA ĆE OBEZBEDITI VAZDUŠNU VEZU U REGIONU, saopštila kompanija povodom obustave letova Montenegro airlines

Air Serbia će, imajući u vidu novonastale okolnosti i obustavu saobraćaja Montenegro airlines nastaviti da obezbeđuje snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu, Evropi i Mediteranu, kao i Severnoj Americi, preko svoje matične luke u Beogradu, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.

„Srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo će pratiti eventualne promene u tražnji tokom narednog perioda i svoje kapacitete i frekvenciju letova prilagođavati tim promenama“, navodi se u saopštenju Air Serbia.

Navode da se najtačniji red letenja Er Srbije može naći na adresi – airserbia.com.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...