AIR SERBIA SMANJUJE BROJ LETOVA NA LINIJI BEOGRAD-ZAGREB Tokom decembra saobraćaće dva puta nedeljno

BiznisRegionTurizamVesti

7.12.2020 11:13 Autor: Julijana Vincan 1

AIR SERBIA SMANJUJE BROJ LETOVA NA LINIJI BEOGRAD-ZAGREB Tokom decembra saobraćaće dva puta nedeljno AIR SERBIA SMANJUJE BROJ LETOVA NA LINIJI BEOGRAD-ZAGREB Tokom decembra saobraćaće dva puta nedeljno
Letovi srpskog avio-prevoznika ovog meseca će povezivati Beograd i Zagreb samo dva puta nedeljno. Kako je najavljeno, u prodaji su i četiri dodatna povratna... AIR SERBIA SMANJUJE BROJ LETOVA NA LINIJI BEOGRAD-ZAGREB Tokom decembra saobraćaće dva puta nedeljno

Letovi srpskog avio-prevoznika ovog meseca će povezivati Beograd i Zagreb samo dva puta nedeljno. Kako je najavljeno, u prodaji su i četiri dodatna povratna leta u vreme praznika.

Air Serbia će u decembru saobraćati svakog ponedeljka i petka, dok su u novembru bila dostupna tri leta nedeljno. Broj letova je smanjen, kako je naglašeno, zbog manje potražnje usled pandemije korona virusa.

Foto: Tanjug

Ipak, u vreme božićnih i novogodišnjih praznika, kompanija će ponuditi, pored pomenutih dva leta nedeljno, još četiri povratna leta – u subotu 19. decembra, u nedelju 20. decembra, sredu 23. i u nedelju 27. decembra, navodi Croatian Aviation.

  • GINKO

    4.7.2022 #1 Author

    Pa verovatno nema dovoljan broj putnika. Verujem da je to dosta uticalo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...