Američki gigant u e-trgovini proširuje delatnost

Amazon otvara frizerski salon u Londonu

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

21.4.2021 08:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Amazon otvara frizerski salon u Londonu Amazon otvara frizerski salon u Londonu
Američki gigant u e-trgovini Amazon objavio je da planira da otvori svoj prvi frizerski salon u istočnom Londonu, čime nastavlja da istražuje nove pravce... Amazon otvara frizerski salon u Londonu

Američki gigant u e-trgovini Amazon objavio je da planira da otvori svoj prvi frizerski salon u istočnom Londonu, čime nastavlja da istražuje nove pravce razvoja poslovanja i da promoviše neke artikle koje prodaje na svojoj platformi.

Frizerski salon Amazon, kako je navedeno, prostiraće se na dva sprata u jednoj zgradi u Spajtelfildsu, modernom kvartu u blizini londonskog Sitija koji je poznat po šoping centrima i restoranima, i biće otvoren sedam dana u nedelji, prenosi CNBC.

Prostor površine od 1.500 kvadratnih stopa (oko 140 metara kvadratnih), udaljen je manje od pet minuta hoda od Amazonovog sedišta u Velikoj Britaniji, kapaciteta oko 5.000 ljudi dnevno, u početku će biti otvoren samo za zaposlene u Amazonu.

Foto: Pixabay.com

Ostali građani će moći da rezervišu termine tokom „narednih nedelja“ putem telefonskog poziva, slanjem imejla ili posetom salonu.

Otvaranje salona stiže u vreme kada veliki broj žitelja u Velikoj Britaniji nailazi na poteškoće da zakaže termine kod frizera zbog prebukiranih salona, jer frizeri dugo nisu radili zbog mera zaključavanja usled korone.

Iz Amazona, koji tek treba da objavi cenovnik, naveli su da će salon koristiti i za isprobavanje brojnih novih tehnologija za negu kose.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...