Novi marketinški trik švedske tekstilne kompanije

Besplatna pozajmica odela na dan

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

22.4.2021 07:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Besplatna pozajmica odela na dan Besplatna pozajmica odela na dan
Švedska tekstilna kompanija H&M ponudila je, prva među svojim konkurentima, iznajmljivanje odela na 24 sata. Prema objašnjenju koje je dostupno na sajtu H&M, odelo... Besplatna pozajmica odela na dan

Švedska tekstilna kompanija H&M ponudila je, prva među svojim konkurentima, iznajmljivanje odela na 24 sata.

Prema objašnjenju koje je dostupno na sajtu H&M, odelo iz njihove kolekcije MAN je zapravo čitav set u kome su – tamnoplavi sako, pantalone u istoj boji, bela košulja, teget kravata i crvena maramica za džepić na sakou.

Usluga je, za sada, moguća samo u Velikoj Britaniji, mada Šveđani najavljuju da će sličnu mogućnost tokom maja dobiti i kupci u SAD, ali i u još nekim zemljama Evrope.

Dostava odela je besplatna, ne plaća se čak ni hemijsko čišćenje istog pri vraćanju proizvođaču, izuzev ukoliko je šteta veća. Tačnije, odelo se vraća u torbi koja stiže sa njim i ide pravo na čišćenje. Odela će, kako napominju iz švedske tekstilne kompanije, biti dostupna u svim veličinama, ali isključivo u teget boji.

  • Anna

    22.4.2021 #1 Author

    Eto rešenja za one koji ne nose elegantnu odeću a potrebna im je za neke specijalne prilike- razgovor za posao, slavlja ili za pogrebe…

    Odgovori

  • MSRM

    25.4.2021 #2 Author

    E bravo! To je prava stvar!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...