AMERIČKI MILIJARDER RASTAJE SE OD SUPRUGE POSLE 27 GODINA BRAKA

Bil i Melinda Gejts najavili razvod

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

4.5.2021 17:56 Autor: Vladimir Jokanović 1

Bil i Melinda Gejts najavili razvod Bil i Melinda Gejts najavili razvod
Bil i Melinda Gejts najavili su da se razvode posle 27 godina braka, navodeći na Twitteru da više ne veruju da mogu da rastu... Bil i Melinda Gejts najavili razvod

Bil i Melinda Gejts najavili su da se razvode posle 27 godina braka, navodeći na Twitteru da više ne veruju da mogu da rastu zajedno u paru, kao i da su “nakon mnogo razmišljanja i puno rada na njihovoj vezi, doneli odluku da okončaju brak“.

Bil i Melinda Gejts upoznali su se 1980. godine u kompaniji Microsoft, a par milijardera ima troje dece i zajednički vode fondaciju Bill & Melinda Gates, prenosi BBC. Zajedno sa investitorom Vorenom Bafetom (Warren Buffet), oni stoje iza organizacije Giving pledge koja poziva milijardere da se obavežu da će veći deo bogatstva dati u dobrotvorne svrhe.

Bil Gejts (65), četvrta je najbogatija osoba u svetu. Prema podacima magazina Forbes, njegova imovina vredna je 124 milijarde dolara. Bogatstvo je zaradio preko kompanije Microsoft koju je 1975. godine osnovao sa drugom iz detinjstva, Polom Alenom (Paul Allen).

Bračni par Gejts najavio je razvod na Twitteru, uz obrazloženje da su tokom prethodnih 27 godina podigli troje izuzetno divne dece i izgradili temelj koji deluje širom sveta, kako bi omogućili svim ljudima da vode zdrav i produktivan život.  

Oni su istakli da i dalje dele verovanje u tu misiju i da će nastaviti svoj zajednički rad u fondaciji, ali više ne veruju da mogu “zajedno da rastu kao par“ u sledećoj fazi života. “Tražimo prostor i privatnost za našu porodicu, dok počinjemo da se krećemo novim životom“, saopštili su Bil i Melinda Gejts.

  • Anna

    5.5.2021 #1 Author

    Traže prostor i privatnost zq svoje porodice na društvenim mrežama.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...