BLOKIRAN RAČUN MONTENEGRO AIRLINES Avioni crnogorske avio-kompanije više ne lete

RegionVesti

26.12.2020 11:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

BLOKIRAN RAČUN MONTENEGRO AIRLINES Avioni crnogorske avio-kompanije više ne lete BLOKIRAN RAČUN MONTENEGRO AIRLINES Avioni crnogorske avio-kompanije više ne lete
Poreska uprava Crne Gore blokirala je račun nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlines zbog duga od 15,2 miliona evra, pišu “Vijesti” pozivajući se na izvore bliske... BLOKIRAN RAČUN MONTENEGRO AIRLINES Avioni crnogorske avio-kompanije više ne lete

Poreska uprava Crne Gore blokirala je račun nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlines zbog duga od 15,2 miliona evra, pišu “Vijesti” pozivajući se na izvore bliske menadžmentu avio-kompanije, čiji avioni od subote više ne lete.

Kako se navodi, blokada računa je puštena u petak u kasnim popodnevnim časovima a ovaj potez mogao bi da znači i uvođenje stečaja u kompaniji.

Inače, na poslednjoj listi 100 najvećih poreskih dužnika za poreze i doprinose na lična primanja, koju je nedavno objavila Poreska uprava Crne Gore, crnogorski nacionalni avio-prevoznik bio je na prvom mestu sa dugom od 14,4 miliona evra.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...