Ugovor će biti potpisan u Privrednoj komori Srbije

Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

BiznisFirme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

15.9.2021 17:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije
Češka kompanija Central European Industries potpisaće u četvrtak ugovor o preuzimanju udela zrenjaninske Beohemije od Preston Holdinga iz Srbije, najavila je Privredna komora Srbije.... Česi preuzimaju deo zrenjaninske Beohemije

Češka kompanija Central European Industries potpisaće u četvrtak ugovor o preuzimanju udela zrenjaninske Beohemije od Preston Holdinga iz Srbije, najavila je Privredna komora Srbije.

Ugovor će biti potpisan u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Kompanija Beohemija, u vlasništvu Preston Holdinga, koja je jedan od lidera u proizvodnji deterdženata i kućne hemije na prostoru jugoistočne Evrope, prepoznata je kao kapitalna investicija od strane češke holding kompanije, kažu u PKS, a prenosi Tanjug.

Central European Industries je moderan industrijski holding sa visokom dodatom vrednošću u oblasti energetike, inženjeringa i reciklaže materijala.

Ima 15 kompanija sa više od 2.000 zaposlenih i prometom većim od 200 miliona evra. Potpisivanju će prisustvovati i ambasador Češke u Beogradu Tomaš Kuhta (Tomáš Kuchta).

PRESTON HOLDING DOO

Trg Marije Trandafil 7, Novi Sad, Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
10.738.814,87 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...