Vrednost luksuzne kuće procenjena na 10 miliona evra

(VIDEO) Crnogorska vila iz 14. veka na svetskom sajtu za nekretnine

LifestyleLuksuzRegionSvetVesti

26.2.2021 10:26 Autor: Marija Jovanović 7

(VIDEO) Crnogorska vila iz 14. veka na svetskom sajtu za nekretnine (VIDEO) Crnogorska vila iz 14. veka na svetskom sajtu za nekretnine
Na svetskom sajtu za nekretnine Mansion Global, našla se i jedna vila iz 14. veka, koja se nalazi u našem susedstvu. Reč je o... (VIDEO) Crnogorska vila iz 14. veka na svetskom sajtu za nekretnine

Na svetskom sajtu za nekretnine Mansion Global, našla se i jedna vila iz 14. veka, koja se nalazi u našem susedstvu. Reč je o nekretnini koja nije bila na tržištu od Drugog svetskog rata, a čija vrednost je procenjena na 10 miliona evra.

Smeštena u Crnoj Gori, u mestu Reževići, koje je udaljeno četiri kilometra od Petrovca, vila poseduje 200 kvadrata stambenog prostora dok se 1.200 kvadrata zemljišta prostire oko same nekretnine. Na samom imanju postoje i dva izvora slatke vode.  

Vila je kroz vekove bila u vlasništvu samo tri porodice, nalazi se na poluostrvu Smokvica i pretpostavlja se da je ova, sada luksuzna nekretnina, nekada služila kao karantin za mornare koji su se vraćali sa dugih prekomorskih putovanja.

Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe i pet kupatila, tu je i prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Enterijer je uređen u rustičnom stilu, sa kamenim zidnim elementima, drvenim gredama, oniks kupatilom i drvenim nameštajem.

Zaklonjena oazom borova, autentična vila poseduje sedam terasa i nalazi se tik uz more, tako da oni koji borave u njoj imaju potpunu privatnost. Rustičnom duhu ove luksuzne nekretnine iz 14. veka poseban doprinos pružaju dve spavaće sobe koje se nalaze unutar stene.

  • Anna

    26.2.2021 #1 Author

    Prelepo. Može se iskoristiti za izdavanje za mlade bračne parove ili one koji žele da se odmore uz more ali da imaju potpunu privatnost.

    Odgovori

  • Ja

    26.2.2021 #2 Author

    Lux Hotel u najavi. Samo da ne uniste autentcnost

    Odgovori

  • Marta

    28.2.2021 #3 Author

    Zelim ovu nekretninu

    Odgovori

  • Bella

    7.3.2021 #5 Author

    Ovo zaista treba da bude turisticka atrakcija

    Odgovori

  • Tina

    23.3.2021 #6 Author

    Dok čitam, zamišljam da se već nalazim u vili i obilazim je

    Odgovori

  • Timoti

    4.4.2021 #7 Author

    Ko kraj poznaje …puta nema…ko krila ima …mora ljetet….rece moja baba….10 mil. …e’svasta da cijes

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...