Treći nastup naših preduzeća u Nemačkoj

Devet srpskih kompanija na sajmu zaštite na radu u Dizeldorfu

PoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

26.10.2021 11:05 Autor: Marija Krsmanović 0

Devet srpskih kompanija na sajmu zaštite na radu u Dizeldorfu Devet srpskih kompanija na sajmu zaštite na radu u Dizeldorfu
Na međunarodnom stručnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“, koji će se od 26. do 29. oktobra održati u... Devet srpskih kompanija na sajmu zaštite na radu u Dizeldorfu

Na međunarodnom stručnom sajmu lične zaštite, bezbednosti preduzeća i zaštite zdravlja na radu „A+A“, koji će se od 26. do 29. oktobra održati u Dizeldorfu, predstaviće se devet srpskih kompanija, objavljeno je na sajtu Privredne komore Srbije (PKS).

Ovaj, treći po redu nastup srpskih kompanija organizuju PKS i Razvojna agencija Srbije (RAS), uz podršku Švajcarskog programa za promociju izvoza (SIPPO).

Kako navodi Bojana Lalović iz Službe za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja, PKS je uz finansijsku podršku SIPPO formirala interaktivnu hibridnu platformu za organizaciju sastanaka na stranici expo.pks.rs, kako bi što više kompanija dobilo priliku da se poveže sa poslovnim partnerima.

Lalović je istakla da će uz pomoć ove platforme svi partneri srpskih kompanija, koji iz objektivnih razloga ne budu mogli da budu prisutni na sajmu, moći da održe sastanak i posete nacionalni štand.

Međunarodni sajam „A+A“ omogućava upoznavanje sa novim trendovima u tehnologijama i materijalima koji se primenjuju u oblasti tekstilne industrije i proizvodnji obuće, što omogućava i praćenje potreba krajnjih korisnika.

Prema rečima Bojane Lalić, bezbednost i zaštita zdravlja na radnom mestu su u poslednje vreme postali posebno značajni, jer su ljudi na rukovodećim mestima u kompanijama postali svesni da briga o zaposlenima zapravo predstavlja ulaganje koje obezbeđuje dalji rast.

Uprkos pandemiji, na sajmu će ove godine proizvode predstaviti 1.245 kompanija iz svih krajeva sveta.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...