DIREKTORKA FCA U KRAGUJEVCU NA NOVOJ FUNKCIJI Verneti u vrhu korporativnog upravljanja kompanije Stellantis

SrbijaSvetVesti

21.1.2021 15:03 Autor: Marko Miladinović 0

DIREKTORKA FCA U KRAGUJEVCU NA NOVOJ FUNKCIJI Verneti u vrhu korporativnog upravljanja kompanije Stellantis DIREKTORKA FCA U KRAGUJEVCU NA NOVOJ FUNKCIJI Verneti u vrhu korporativnog upravljanja kompanije Stellantis
Generalna menadžerka kompanije Fiat Chrysler Automobiles u Srbiji (FCA Srbija) Silvija Verneti (Silvia Vernetti) imenovana je za direktora globalnog korporativnog odeljenja novoformirane grupacije Stellantis,... DIREKTORKA FCA U KRAGUJEVCU NA NOVOJ FUNKCIJI Verneti u vrhu korporativnog upravljanja kompanije Stellantis

Generalna menadžerka kompanije Fiat Chrysler Automobiles u Srbiji (FCA Srbija) Silvija Verneti (Silvia Vernetti) imenovana je za direktora globalnog korporativnog odeljenja novoformirane grupacije Stellantis, nastale spajanjem FCA i PSA Group.

Stellantis je saopštio da je imenovao tim glavnih rukovodilaca i devet posebnih komiteta, koji će se baviti učinkom i strategijom na nivou kompanije, i koji će neposredno sarađivati sa izvršnim direktorom Karlosom Tavarezom (Carlos Tavares).

Verneti je na mesto generalnog menadžera FCA u Kragujevcu došla u martu 2014. godine i od tada je uporedo obavljala i funkciju direktora globalne kompanije FCA za poslovni razvoj regiona koji obuhvata Evropu, Bliski Istok i Afriku.

Za sada nije poznato da li će njeno novo imenovanje dovesti do nekih kadrovskih promena u upravljanju kompanijinim operacijama u Srbiji.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...