DODELJENE NAGRADE U ČETVRTOM IZVLAČENJU IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Vesna iz Kragujevca dobila stan u Zemunu

IzdvajamoSrbijaVesti

19.12.2020 19:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

DODELJENE NAGRADE U ČETVRTOM IZVLAČENJU IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Vesna iz Kragujevca dobila stan u Zemunu DODELJENE NAGRADE U ČETVRTOM IZVLAČENJU IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Vesna iz Kragujevca dobila stan u Zemunu
Pet automobila „Fiat 500L“ i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“. Najvredniju... DODELJENE NAGRADE U ČETVRTOM IZVLAČENJU IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Vesna iz Kragujevca dobila stan u Zemunu

Pet automobila „Fiat 500L“ i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Vesna Cvetković iz Kragujevca.

Foto: Printscreen youtube

Srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa više od 5,5 miliona pristiglih koverti, izvlačila je glumica Dragana Mićalović.

Dobitnici automobila „Fiat 500L“ su Branislav Aljetić iz Bačkog Jarka, Milena Proković iz Aranđelovca, Ružica Valčić iz Vlasotinca, Milica Budić iz Bačke i Slađana Todororović iz Svilajnca.

Foto: Pixabay.com

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije Jelena Gavrilović.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Uzmi račun i pobedi
Foto: Vlada Republike Srbije

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.

Organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine, podseća RTS.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...