IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI

Dodeljeno pet automobila i stan u Zemunu

SrbijaVesti

7.2.2021 00:08 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Dodeljeno pet automobila i stan u Zemunu Dodeljeno pet automobila i stan u Zemunu
U trećem izvlačenju trećeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020.“ dodeljeno je pet automobila „Fiat 500L“ i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu,... Dodeljeno pet automobila i stan u Zemunu

U trećem izvlačenju trećeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020.“ dodeljeno je pet automobila „Fiat 500L“ i stan u Beogradu.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Vujović iz Mataruške Banje.

Glumac Marko Vasiljević izvukao je srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 9.335.989 pristiglih koverata.

Dobitnici automobila „Fiat 500L“ su Mirjana Ojdanić Dragaš iz Beograda, Danijela Malešević iz Valjeva, Branislava Nastasić iz Resnika, Radomir Maletić iz Velike Plane i Anica Ivanović sa Novog Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen youtube

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...