SAmo će u pabovima i barovima potrošiti oko 150 miliona funti

Englezi troše milione funti pred utakmicu sa Ukrajinom

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

3.7.2021 10:12 Autor: Miljan Paunović 0

Englezi troše milione funti pred utakmicu sa Ukrajinom Englezi troše milione funti pred utakmicu sa Ukrajinom
Uoči četvrtfinalne utakmice između Engleske i Ukrajine na EURO 2020 u subotu uveče, predviđa se da će Englezi potrošiti 533 miliona funti, jer se... Englezi troše milione funti pred utakmicu sa Ukrajinom

Uoči četvrtfinalne utakmice između Engleske i Ukrajine na EURO 2020 u subotu uveče, predviđa se da će Englezi potrošiti 533 miliona funti, jer se spremaju za veliku zabavu kao 1966. godine kada su osvojili World cup, piše The Mirror.

U pabovima i barovima će se potrošiti oko 150 miliona funti, a 348 miliona funti otići će na hranu i piće, zahvaljujući navijačima koji će gledati utakmicu kod kuće, pokazuju podaci Centra za istraživanje maloprodaje i veb stranice VoucherCodes.co.uk.

Naravno, velika količina novca biće potrošena i na robu poput replika košulja, zastava, transparenata, šolja, šešira i privezaka za ključeve, oko 35 miliona funti.

Foto: Pixabay.com

Supermarketi očekuju ogromnu navalu na kupovinu prehrambenih proizvoda, grickalica i pića, kao deo priprema miliona navijača za spektakl od 20 sati po britanskom vremenu.

Stručnjaci upozoravaju obožavatelje fudbala i roštilja, da kupuju meso ranije. Oko 13,6 miliona ljudi planira da raspali roštilj, dok dva miliona Engleza neće odustati od roštiljanja napolju, iako je moguća kiša.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...