AVIONI AIR SERBIA OD 8. NOVEMBRA SLEĆU NA NOVI AERODROM U BERLINU Međunarodna vazdušna luka zameniće dve postojeće

EUSrbijaVesti

29.10.2020 16:55 Autor: Julijana Vincan 0

AVIONI AIR SERBIA OD 8. NOVEMBRA SLEĆU NA NOVI AERODROM U BERLINU Međunarodna vazdušna luka zameniće dve postojeće AVIONI AIR SERBIA OD 8. NOVEMBRA SLEĆU NA NOVI AERODROM U BERLINU Međunarodna vazdušna luka zameniće dve postojeće
Srpska nacionalna aviokompanija objavila je da će od 8. novembra za letove između Beograda i Berlina koristiti novi aerodrom Berlin Brandenburg (BER), umesto aerodroma... AVIONI AIR SERBIA OD 8. NOVEMBRA SLEĆU NA NOVI AERODROM U BERLINU Međunarodna vazdušna luka zameniće dve postojeće

Srpska nacionalna aviokompanija objavila je da će od 8. novembra za letove između Beograda i Berlina koristiti novi aerodrom Berlin Brandenburg (BER), umesto aerodroma Berlin Tegel (TXL), na koji trenutno sleću njeni avioni.

Otvaranje međunarodnog aerodroma Berlin Brandenburg „Vili Brant“, planirano je za 31. oktobar.

Nova vazdušna luka koja se nalazi 18 kilometara jugoistočno od centra Berlina, zameniće aerodrome Šenefeld i Tegel, kao jedinstveni komercijalni aerodrom koji opslužuje glavni grad Nemačke i pokrajinu Brandenburg.

Nemački aerodrom
Foto: Air Serbia

Air Serbia je letove za Berlin ponovo uspostavila 16. juna, nakon privremene obustave aviosaobraćaja usled pandemije korona virusa.

Nacionalni avioprevoznik, između srpske i nemačke prestonice, trenutno saobraća četiri puta nedeljno.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...