GRČKA SPREMNA ZA NOVI TALAS PANDEMIJE Ekonomija može da izdrži još jedno zatvaranje, kaže ministar finansija

EUVesti

22.9.2020 13:15 Autor: Julijana Vincan 0

GRČKA SPREMNA ZA NOVI TALAS PANDEMIJE Ekonomija može da izdrži još jedno zatvaranje, kaže ministar finansija GRČKA SPREMNA ZA NOVI TALAS PANDEMIJE Ekonomija može da izdrži još jedno zatvaranje, kaže ministar finansija
Grčka ekonomija može da podnese potencijalno drugo zatvaranje zemlje zbog pandemije korona virusa, izjavio je ministar finansija Hristos Staikuras. On je za Sky TV... GRČKA SPREMNA ZA NOVI TALAS PANDEMIJE Ekonomija može da izdrži još jedno zatvaranje, kaže ministar finansija

Grčka ekonomija može da podnese potencijalno drugo zatvaranje zemlje zbog pandemije korona virusa, izjavio je ministar finansija Hristos Staikuras.

On je za Sky TV izjavio da grčka Vlada za sada nije revidirala svoju procenu ekonomskog pada od osam odsto u ovoj godini.

Ipak, upozorio je da postoji ozbiljna neizvesnost po tom pitanju, jer se podaci menjaju iz nedelje u nedelju, prenosi Tanjug navode agencije ANA.

„Moglo bi da se desi da sledeće sedmice promenim ove procene“, rekao je Staikuras. Ponovio je da ekonomski rast koji je prognoziran za narednu godinu neće u potpunosti pokriti ovogodišnje gubitke.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...