nema krize za čuvenog proizvođača luksuznih vozila

Ferrari isporučio 2.685 automobila u drugom kvartalu ove godine

AutomobiliFirme u fokusuLifestyleSvetU fokusuVesti

3.8.2021 11:33 Autor: Miljan Paunović 2

Ferrari isporučio 2.685 automobila u drugom kvartalu ove godine Ferrari isporučio 2.685 automobila u drugom kvartalu ove godine
Proizvođač čuvenih luksuznih sportskih vozila Ferrari isporučio je, u drugom kvartalu ove godine, 2.685 automobila, dvostruko više nego prošle godine, ili 0,5 odsto više... Ferrari isporučio 2.685 automobila u drugom kvartalu ove godine

Proizvođač čuvenih luksuznih sportskih vozila Ferrari isporučio je, u drugom kvartalu ove godine, 2.685 automobila, dvostruko više nego prošle godine, ili 0,5 odsto više nego u godini pre pandemije.

Neto zarada je 1.035 miliona evra, što je dva puta više nego prošle godine i porast od pet procenata u odnosu na 2019. godinu.

Predsednik kompanije Džon Elkan (John Elkann) je izjavio da uspeh potvrđuje da je poslovna formula brenda Ferrari jedinstvena.

„Svaki Ferrari koji predstavljamo postavlja nove standarde inovativnosti, lepote i jedinstvenosti, i temelj je istinskog luksuza” izjavio je Elkan.

Ferrari je italijanski proizvođač automobila kojeg je osnovao Enco Ferari (Enzo Ferrari) 1947. godine u Maranelu, u pokrajini Modena.

Od 21. jula 2018. godine izvršni direktor je Luis Keri Kamiljeri (Louis Carey Camilleri), a Džon Elkan je predsednik.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...