FLYDUBAI OD 4. JULA OBNAVLJA LINIJU DO BEOGRADA Letovi jednom nedeljno, svake subote

BiznisSrbijaSvetTurizamVesti

25.6.2020 08:00 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

FLYDUBAI OD 4. JULA OBNAVLJA LINIJU DO BEOGRADA Letovi jednom nedeljno, svake subote FLYDUBAI OD 4. JULA OBNAVLJA LINIJU DO BEOGRADA Letovi jednom nedeljno, svake subote
Kompanija Flydubai od 4. jula obnavlja redovnu liniju Dubaji – Beograd sa jednim letom nedeljno, prenosi Aviatica.rs. Svake subote tokom jula na ovoj će... FLYDUBAI OD 4. JULA OBNAVLJA LINIJU DO BEOGRADA Letovi jednom nedeljno, svake subote

Kompanija Flydubai od 4. jula obnavlja redovnu liniju Dubaji – Beograd sa jednim letom nedeljno, prenosi Aviatica.rs.

Svake subote tokom jula na ovoj će liniji leteti avioni Flydubai, a planirani su letovi za 4, 11, 18. i 25. jul. Od tog datuma bi trebalo da budu obnovljeni i svakodnevni letovi.

Na svim letovima te kompanije biće i oznaka leta partnerske avio-kompanije Emirates, tako da će od 4. jula putnicima iz Srbije biti omogućeno i presedanje u Dubaiju i letovi do Australije, Azije i drugih dalekih destinacija.

Foto: Printscreen youtube

Ta aviokompanija je najavila ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja, nakon što je Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata donela odluku o otvaranju zemlje za strance.

Putnici koji budu putovali za Dubaji moraće da sa sobom imaju negativan PCR test i ukoliko ne budu imali vidljive simptome po dolasku na aerodrom u Dubaiju mogu da uđu u zemlju bez obavezne izolacije.

Oni koji budu bez testa ili sa simptomima moraće u obaveznu dvonedeljnu izolaciju.

Foto: Printscreen youtube

Prema informacijama sa sajta aviokompanije, Flydubai letovi će biti obnovljeni i do Sarajeva, Tivta i Dubrovnika, dok su letovi ka Skoplju suspendovani do zimskog reda letenja.

Odluka o svim letovima je podložna promenama.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...