GRAĐANI SRBIJE NE MOGU NI U BUGARSKU Ulazak ograničen do 31. jula

BiznisEUSrbijaTurizamVesti

16.7.2020 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

GRAĐANI SRBIJE NE MOGU NI U BUGARSKU Ulazak ograničen do 31. jula GRAĐANI SRBIJE NE MOGU NI U BUGARSKU Ulazak ograničen do 31. jula
Građanima Srbije privremeno je ograničen ulazak u Bugarsku od četvrtka, 16. jula, pa do 31. jula, saopštila je Ambasada Srbije u Sofiji. Izuzetak od... GRAĐANI SRBIJE NE MOGU NI U BUGARSKU Ulazak ograničen do 31. jula

Građanima Srbije privremeno je ograničen ulazak u Bugarsku od četvrtka, 16. jula, pa do 31. jula, saopštila je Ambasada Srbije u Sofiji.

Izuzetak od navedene zabrane dozvoljava državljanima naše zemlje da mogu da tranzitiraju preko Bugarske sa ciljem povratka u Srbiju, prenosi Tanjug.

Tranzit se dozvoljava jedino u slučajevima kada može da se garantuje neodložno napuštanje teritorije Bugarske, navedeno je na sajtu Ambasade Srbije u Sofiji.

RTS dodaje, pozivajući se na list Novinite, da u Bugarsku neće moći ni državljani BiH, Albanije, Crne Gore, Severne Makedonije i Turske.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...