međunarodna naučno-stručna konferencija "hotelska kuća" na zlatiboru

Hotelijeri i ugostitelji o novim rešenjima u poslovanju tokom korona krize

SrbijaVesti

4.12.2021 10:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Hotelijeri i ugostitelji o novim rešenjima u poslovanju tokom korona krize Hotelijeri i ugostitelji o novim rešenjima u poslovanju tokom korona krize
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) organizuje u subotu i nedelju međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“. Ovogodišnja tema konferencije koja će se održati u... Hotelijeri i ugostitelji o novim rešenjima u poslovanju tokom korona krize

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) organizuje u subotu i nedelju međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“.

Ovogodišnja tema konferencije koja će se održati u hotelu „Mona“ na Zlatiboru je „Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu – nova normala“, a cilj konferencije je da se pronađu nova rešenja u poslovanju tokom krize prouzrokovane pandemijom korona virusa, prenosi Tanjug.

Takođe, cilj je i povezivanje obrazovno-naučnih ustanova, istraživača i stručnjaka iz privrede kao i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata iz teorijskih istraživanja, kao i razmene iskustava iz praktičnih istraživanja u oblasti turizma i hotelijerstva.

Tokom „Hotelske kuće“ eminentni naučnici i ugledni privrednici, predstaviće 25 naučno-stručnih radova o novim dostignućima, inovacijama u hotelijerstvu i turizmu. Takođe, analiziraće mnogobrojne probleme i posledice prouzrokovane pandemijom, čime će doprineti afirmaciji hotelske industrije.

Na svečanom otvaranju „Hotelske kuće“ govoriće pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Dunja Ðenić i direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

  • GocaBG

    4.12.2021 #1 Author

    Samo da prodje korona,pa ce moci da realizuju novitete…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...