Dodeljeno pet automobila Fiat i dvosoban stan u Beogradu

Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

ManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

30.1.2021 20:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
U drugom izvlačenju novog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ izvučeni su dobitnici pet automobila Fiat 500L i dvosoban stan u Beogradu.... Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

U drugom izvlačenju novog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ izvučeni su dobitnici pet automobila Fiat 500L i dvosoban stan u Beogradu.

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Jelena Obradović iz Beograda, a njen koverat iz bazena izvukla je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku.

Nagradna igra
Foto: Youtube printscreen

Dobitnici automobila Fiat 500L su Ankica Radišić iz Đurđeva, Blagomir Jokić iz Pančeva, Janko Krljić iz Inđije, Nikola Micić iz Beograda i Katalin Horvat iz Bezdana.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

U nagradnom izvlačenju ravnopravno učestvuju sve koverte koje su poslate prošle godine.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

U izvlačenju, koje se održava svake subote, dodeljuje se pet automobila Fiat 500L i stan u naselju Zemunske kapije, dok će u finalu koje će se održati 27. februara, pored redovnih nagrada biti izvučen i dobitnik stana u naselju Beograd na vodi.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Uzmi račun i pobedi
Foto: Vlada Republike Srbije

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

  • BOLEK

    25.12.2022 #1 Author

    Neka je sa srecom novim vlasnicima

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...