KAFIĆI, RESTORANI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Na snazi najnovije mere u sprečavanju širenja korona virusa

IzdvajamoSrbijaVesti

24.11.2020 07:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

KAFIĆI, RESTORANI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Na snazi najnovije mere u sprečavanju širenja korona virusa KAFIĆI, RESTORANI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Na snazi najnovije mere u sprečavanju širenja korona virusa
Narednih 10 dana, počev od utorka, 24. novembra, na snazi će biti nove mere Vlade Srbije, donete radi sprečavanja širenja virusa korona. Tako će... KAFIĆI, RESTORANI I TRŽNI CENTRI RADE DO 18 SATI Na snazi najnovije mere u sprečavanju širenja korona virusa

Narednih 10 dana, počev od utorka, 24. novembra, na snazi će biti nove mere Vlade Srbije, donete radi sprečavanja širenja virusa korona.

Tako će do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata – restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture, te priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, biti ograničeno do 18 sati.

Prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekti radiće do 21 sat.

Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja.

Foto: Printscreen youtube
Foto: Printscreen youtube

U Beogradu će od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza biti uključeno dodatnih 236 vozila, čime će na ulicama biti angažovan maksimalan broj autobusa – 1.641.

Na sednici gradskog Kriznog štaba dogovoreno je da 15 patrola komunalne milicije obilazi mesta gde su najveće gužve.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...