Vojvoda od Saseksa nastavlja da dokazuje svoju finansijsku nezavisnost

Kompanija “BetterUp” novi je poslodavac princa Harija

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

30.3.2021 09:39 Autor: Marija Jovanović 0

Kompanija “BetterUp” novi je poslodavac princa Harija Kompanija “BetterUp” novi je poslodavac princa Harija
Nakon napuštanja kraljevske porodice britanski princ Hari nastavlja da dokazuje svoju finansijsku nezavisnost, te je od nedavno zaposlen u kompaniji “BetterUP” sa sedištem u... Kompanija “BetterUp” novi je poslodavac princa Harija

Nakon napuštanja kraljevske porodice britanski princ Hari nastavlja da dokazuje svoju finansijsku nezavisnost, te je od nedavno zaposlen u kompaniji “BetterUP” sa sedištem u San Francisku, koja je ovu infromaciju objavila na svojoj veb-stranici.

Kompanija pruža usluge obuke za mentalno zdravlje klijentima. Hari je postavljen na mesto izvršnog direktora, a na sajtu BetterUP on je opisan kao humanitarac, zagovornik mentalnog zdravlja i zaštite životne sredine.

Kao deo novih zaduženja Vojvoda od Saseksa javno će zastupati teme povezane sa mentalnim zdravljem, u novoj ulozi učestvovaće u inicijativama poput odluka o strategiji dodele dobrovoljnih priloga i poslovanja.  

Foto: BetterUp printscreen

„Nameravam da pomognem u procesu uticaja na bolji život ljudi. Proaktivni trening pruža beskrajne mogućnosti za lični razvoj, povećanu svest i svestrani bolji život“, rekao je Hari za Wall Street Journal, koji je prvi objavio vest o njegovom novom radnom mestu.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl (Meghan Markle) u januaru prošle godine objavili su da napuštaju dužnosti britanske kraljevske porodice preselivši se preko Atlantika kako bi tamo započeli novi život.

Oni su otvoreno govorili o svojim individualnim borbama za mentalno zdravlje i teškoćama sa kojima su se suočavali u pokušaju da dobiju podršku. Harijeva majka Dajana, princeza od Velsa, takođe je glasno zastupala svoje stavove o mentalnom zdravlju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...