Najznačajniji ekonomski događaj u regionu ove godine otvoriće zdravstveni panel

Kopaonik biznis forum od 24. do 27. maja

SrbijaVesti

6.5.2021 14:35 Autor: Marija Jovanović 0

Kopaonik biznis forum od 24. do 27. maja Kopaonik biznis forum od 24. do 27. maja
Ovogodišnji, 28. po redu Kopaonik biznis forum biće održan od 24 do 27. maja u hibridnom formatu, a novina u odnosu na sva prethodna... Kopaonik biznis forum od 24. do 27. maja

Ovogodišnji, 28. po redu Kopaonik biznis forum biće održan od 24 do 27. maja u hibridnom formatu, a novina u odnosu na sva prethodna okupljanja jeste da će zdravstveni panel biti održan na početku Foruma u nameri da se istakne značaj ovog aspekta u borbi protiv pandemije.

Tema ovogodišnjeg najznačajnijeg ekonomskog skupa u zemlji biće Svet posle Covid-19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja, a veliki broj panela biće posvećen ekonomskom i društvenom razvoju u periodu nakon pandemije izazvane korona virusom, saopštili su organizatori. Prvog dana Foruma najavljen je i specijalni događaj u organizaciji medijske kuće Ringier Axel Springer.

Forum će i ove godine okupiti državne zvaničnike, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, članove diplomatskog kora i brojne poslovne ljude. Svoje učešće do sada su potvrdili Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, Siniša Mali, ministar finansija, Jorgovanka Tabaković, guverner Narodne banke Srbije, kao i Sem Fabrici (Sem Fabrizi), šef delegacije Evropske unije u Srbiji, Linda Van Gelder, regionalni direktor Svetske banke za Zapadni Balkan i Ari Naim (Ary Naim), regionalni menadžer Međunarodnog monetarnog fonda.

Hibridni format Kopaonik biznis foruma podrazumeva ograničen broj učesnika, a svi zainteresovani moći će besplatno uživo da gledaju prenos panela na Youtube platformi dostupnoj preko portala www.kopaonikbusinessforum.rs ili putem aplikacije KBF dostupne za besplatno preuzimanje na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije u partnerstvu sa kompanijom Mastercard. I ove godine, Forum će biti svojevrsna interaktivna platforma za razmenu mišljenja, argumentovanu, konstruktivnu raspravu, uz sagledavanje ključnih ekonomskih, zdravstvenih i društvenih izazova u periodu tokom i nakon pandemije korona virusa.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...