KREĆE IZGRADNJA JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE Belgrade Waterfront polako „raste“

BiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

14.1.2021 14:03 Autor: Julijana Vincan 0

KREĆE IZGRADNJA JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE Belgrade Waterfront polako „raste“ KREĆE IZGRADNJA JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE Belgrade Waterfront polako „raste“
Potpisivanjem ugovora o izgradnji, stambene zgrade BW Simfonija 1 i 2 dobile su glavnog izvođača radova – konzorcijum kompanija Roberts Construction i Millennium Team.... KREĆE IZGRADNJA JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE Belgrade Waterfront polako „raste“

Potpisivanjem ugovora o izgradnji, stambene zgrade BW Simfonija 1 i 2 dobile su glavnog izvođača radova – konzorcijum kompanija Roberts Construction i Millennium Team.

„Veoma nas raduje početak izgradnje još dve zgrade i to što nastavljamo uspešnu saradnju sa konzorcijumom kompanija Roberts Construction i Millennium Team na još jednom uzbudljivom projektu. Za stanare, zgrade BW Simfonija 1 i 2 predstavljaju priliku da u odlično povezanom, zelenom okruženju, sami diktiraju svoj tempo života u novom centru grada. Za nas, ove zgrade predstavljaju sledeći korak u stvaranju koncepta savršeno izbalansiranog načina života, po kome je Belgrade Waterfront već prepoznatljiv“, izjavio je generalni direktor BW, Nikola Nedeljković.

Beograd na vodi
Foto: Igor Petrović

BW Simfonija je kompleks od dve zgrade identičnog arhitektonskog izraza, smešten u dinamičnom okruženju koje obiluje restoranima, kafićima i prodavnicama. BW Simfonija 1 gleda na staro jezgro grada i Kalemegdan, dok je BW Simfonija 2 orijentisana prema Bristol parku, sa pogledom na ušće Save i Dunav.

U saopštenju je naglašeno da kompanije Roberts Construction i Millennium Team imaju dugogodišnje iskustvo u dizajnu, infrastrukturi i inženjeringu velikih projekata širom sveta, kao i da su u okviru projekta Belgrade Waterfront već angažovane na izgradnji stambene zgrade BW Metropolitan.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...