MAJA IZ PARAĆINA DOBILA STAN U BEOGRADU Izvučeni dobitnici prvog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi

IzdvajamoSrbijaVesti

29.11.2020 08:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

MAJA IZ PARAĆINA DOBILA STAN U BEOGRADU Izvučeni dobitnici prvog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi MAJA IZ PARAĆINA DOBILA STAN U BEOGRADU Izvučeni dobitnici prvog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi
U prvom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, izvučeni su dobitnici šest nagrada. Glavnu nagradu, stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije,... MAJA IZ PARAĆINA DOBILA STAN U BEOGRADU Izvučeni dobitnici prvog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi

U prvom izvlačenju ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, izvučeni su dobitnici šest nagrada.

Glavnu nagradu, stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.

Prvi izvučeni koverat za ovu nagradu koji je poslala Snežana Medić nije bio ispravan, jer nije bio naveden broj telefona, što je prema pravilima neophodno, pa je izvučen drugi dobitnik.

Petoro učesnika nagradne igre dobilo je automobil FIAT 500 L. Automobile su dobili Zoran Petković iz Kragujevca, Matija Rašković iz Beograda, Aleksandar Mareš iz Bele Crkve, Mirjana Gigović iz Beograda i Vera iz Zemun Polja čije je prezime bilo nejasno ispisano, a verovatno je Bosnić.

Koverte dobitnika izvukla je naša mlada i perspektivna teniserka Olga Danilović a u bazenu se našlo čak 3.261.480 koverata.

Izvlačenju nagrada na RTS prisustvovao je ministar finansija Siniša Mali. On je istakao da je ova igra koja se održava treći put veoma značajna jer se njome podiže svest o neophodnosti davanja i uzimanja fiskalnog računa.

„Prošla nagradna igra je za 33 odsto povećala naplatu poreza kod malih obveznika, a za 47 odsto je povećan broj prijava građana da im nije izdat fiskalni račun“.

Sve koverte koje nisu izvučene danas, konkurišu za nagrade u narednim izvlačenjima.

Sledeće izvlačenje biće održano naredne subote.

Pošto je prethodno izvlačenje, koje je bilo zakazano za 21. novembar odloženo zbog dana žalosti, nagrade iz odložene emisije biće dodeljene 26. decembra u okviru novogodišnjeg izvlačenja.

Nagradnu igru organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED a pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

  • Goca Bg

    29.11.2020 #1 Author

    Nesto lepo da se procita…Cestitke za srecne dobitnike..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...