rASPISAN KONKURS ZA PRIJEM SVRŠENIH STUDENATA EKONOMIJE

Ministarstvo finansija traži mlade ekonomiste

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

3.5.2021 10:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Ministarstvo finansija traži mlade ekonomiste Ministarstvo finansija traži mlade ekonomiste
Ekonomski fakultet je, u saradnji sa Ministarstvom finansija, raspisao konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta, kaže ministar finansija Siniša Mali.... Ministarstvo finansija traži mlade ekonomiste

Ekonomski fakultet je, u saradnji sa Ministarstvom finansija, raspisao konkurs za sedam radnih mesta namenjenih najboljim studentima tog fakulteta, kaže ministar finansija Siniša Mali.

„Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme“, rekao je ministar finansija.

Ministar je naveo da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

„Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj“, naglasio je Mali.

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl adresu karijernovođenje@ekof.bg.ac.rs, uz naznaku za koju poziciju se prijavljuju. Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine, a više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...