MIRNO OKRUŽENJE U POSLOVNOM DELU GRADA Prodaju se 232 stana u zgradi Belgrade Waterfront

NekretnineNovacSrbijaVesti

11.9.2020 11:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

MIRNO OKRUŽENJE U POSLOVNOM DELU GRADA Prodaju se 232 stana u zgradi Belgrade Waterfront MIRNO OKRUŽENJE U POSLOVNOM DELU GRADA Prodaju se 232 stana u zgradi Belgrade Waterfront
Prodaja stanova u sedamnaestoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront, BW Quartet, počinje u petak, 18. septembra u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi. Stambena zgrada... MIRNO OKRUŽENJE U POSLOVNOM DELU GRADA Prodaju se 232 stana u zgradi Belgrade Waterfront

Prodaja stanova u sedamnaestoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront, BW Quartet, počinje u petak, 18. septembra u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi. Stambena zgrada je smeštena je u Park distriktu, prepoznatljivom po zelenilu Savskog parka, dok je, sa druge strane, okrenuta ka Savskoj ulici i Palati pravde.

Park distrikt smešten u istočnom delu Belgrade Waterfronta ističe se najvećom zelenom površinom u odnosu na ostale distrikte.

Za sve one koji su zamišljali život u mirnom gradskom okruženju, a istovremeno u poslovnom delu grada, BW Quartet je pravi prostor za njih.

U okviru zgrade BW Quartet nalaze se 232 jednosobne do četvorosobne moderne stambene jedinice, sa terasama i širokim prozorima sa pogledom na panoramu starog grada.

„Činjenica da u prodaju puštamo već sedamnaestu zgradu u okviru projekta pokazuje da već ostvarujemo viziju kreiranja savršenog mesta za sve životne uloge – poslovne, društvene, rekreativne i porodične. Istovremeno, vođeni smo idejom da našim stanarima, sadašnjim i budućim, pružimo sigurnost kada je u pitanju njihova investicija u nekretninu ili novi dom na najboljoj lokaciji u gradu, a BW Quartet je još jedna prilika za to“, istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Osim benefita koje pruža prisustvo zelenila u urbanom gradskom okruženju, prednost koja BW Quartet čini atraktivnom je što će se Kula Belgrade, budući simbol prestonice i Galerija Belgrade, nalaziti na samo dva minuta šetnje.

Zainteresovani mogu, 18. septembra da posete Prodajni centar Belgrade Waterfront na Sava Promenadi ili da se registruju na sajtu belgradewaterfront.com, jer će im tog dana na raspolaganju biti najbolji izbor stanova i najpovoljniji uslovi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...