MUP SRBIJE ŠTITI SVOJE RADNIKE Policajcima puna plata i beneficije ako obole od korona virusa

SrbijaVesti

29.4.2020 13:06 Autor: Julijana Vincan 2

MUP SRBIJE ŠTITI SVOJE RADNIKE Policajcima puna plata i beneficije ako obole od korona virusa MUP SRBIJE ŠTITI SVOJE RADNIKE Policajcima puna plata i beneficije ako obole od korona virusa
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić potpisali su Aneks Posebnog kolektivnog ugovora za policijske službenike kojim je predviđeno... MUP SRBIJE ŠTITI SVOJE RADNIKE Policajcima puna plata i beneficije ako obole od korona virusa

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić potpisali su Aneks Posebnog kolektivnog ugovora za policijske službenike kojim je predviđeno da policajcima koji privremeno odsustvuju sa posla zbog zaraženosti korona virusom bude isplaćena puna plata za taj period i da im važe sve beneficije.

Ovim Aneksom je predviđeno da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji privremeno odsustvuju sa posla usled zaraženosti korona virusom ili zbog naloženih mera izolacije ili samoizolacije u vezi sa tom bolešću, primaju punu platu za taj period i važiće im sve beneficije koje imaju, navodi MUP u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kako se dodaje, i na ovaj način je pokazalo da brine o svojim pripadnicima, koji zbog korona virusa moraju da odsustvuju sa posla.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...