NA PRODAJU 45 VOJNIH KOMPLEKSA Gotovo polovina nekretnina u Beogradu

NekretnineNovacSrbijaVesti

20.11.2020 11:47 Autor: Marija Jovanović 0

NA PRODAJU 45 VOJNIH KOMPLEKSA Gotovo polovina nekretnina u Beogradu NA PRODAJU 45 VOJNIH KOMPLEKSA Gotovo polovina nekretnina u Beogradu
Srbija je ponudila na prodaju 45 različitih vojnih kompleksa i nekretnina u više gradova koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije, objavila je Republička... NA PRODAJU 45 VOJNIH KOMPLEKSA Gotovo polovina nekretnina u Beogradu

Srbija je ponudila na prodaju 45 različitih vojnih kompleksa i nekretnina u više gradova koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije, objavila je Republička direkcija za imovinu.

Gotovo polovina nekretnina nalazi se na prostoru grada Beograda, a među njima su poslovni prostori, garaže kao i vojni objekti.

U Nišu i Valjevu ponuđeno je više nekretnina čije korišćenje Vojsci Srbije više nije neophodno. Među ponuđenim nekretninama su i vojni kompleksi u Negotinu, Petrovaradinu, Vršcu, Raškoj, Surdulici, Leskovcu i Knjaževcu.

Početne cene za ove nekrentnine kreću se od 5,3 hiljade evra za jednu od garaža na Novom Beogradu do 922 hiljade evra za više od 24 hektara zemljišta kompleksa Sremčica u beogradskoj opštini Čukarica.

Državna imovina prodaje se prikupljanjem pisanih ponuda koje zainteresovani mogu podneti do 11. decembra.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...