NA PRODAJU POTRAŽIVANJA NIBENS GRUPE Javno nadmetanje zakazano 22. decembra

NovacSrbijaStečajVesti

20.11.2020 14:07 Autor: Marija Jovanović 0

NA PRODAJU POTRAŽIVANJA NIBENS GRUPE Javno nadmetanje zakazano 22. decembra NA PRODAJU POTRAŽIVANJA NIBENS GRUPE Javno nadmetanje zakazano 22. decembra
Ukupno 951 milion dinara potraživanja iz stečajne mase bankrotirane Nibens grupe ponuđeno je na prodaju za 1,5 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik. Potraživanja... NA PRODAJU POTRAŽIVANJA NIBENS GRUPE Javno nadmetanje zakazano 22. decembra

Ukupno 951 milion dinara potraživanja iz stečajne mase bankrotirane Nibens grupe ponuđeno je na prodaju za 1,5 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik.

Potraživanja Nibensa su od firmi Bački put, MD gradnja inženjering i transport, Preduzeća za puteve iz Niša, Partizanskog puta, Preduzeća za puteve Beograd, Put sistema, kragujevačkog Signalizacija puta, Srem puta iz Rume i Kamen Nibensa.

Nominalna vrednost potraživanja koja se prodaju po treći put su 951,6 miliona dinara, njihova procenjena vrednost je 31,7 miliona dinara, a početna cena 1,5 miliona.

Javno nadmetanje za potraživanja Nibens grupe zakazano je za 22. decembar

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...