NA PRODAJU „PRVA ISKRA“ Najvrednije nekretnine u centru Niša i Beograda

NekretnineNovacSrbijaStečajVesti

27.11.2020 15:40 Autor: Marija Jovanović 0

NA PRODAJU „PRVA ISKRA“ Najvrednije nekretnine u centru Niša i Beograda NA PRODAJU „PRVA ISKRA“ Najvrednije nekretnine u centru Niša i Beograda
Holding preduzeće „Prva iskra“ u stečaju procenjeno na 157,5 miliona dinara ponuđeno je na prodaju kao pravno lice, objavio je stečajni upravnik. Najvrednija imovina... NA PRODAJU „PRVA ISKRA“ Najvrednije nekretnine u centru Niša i Beograda

Holding preduzeće „Prva iskra“ u stečaju procenjeno na 157,5 miliona dinara ponuđeno je na prodaju kao pravno lice, objavio je stečajni upravnik.

Najvrednija imovina Prve iskre sastoji se od 10 objekata, a među njima je i poslovni prostor u niškom tržnom centru Kalča kao i šest kancelarija na beogradskom Trgu Republike.

Deo imovine su i sporna prava na više nepokretnosti među kojima su objekti pogona Boldrini, Frak, Armatura i Polistirol.

Ponude za Prvu iskru u stečaju dostavljaju se do 29. decembra, a depozit za učešće na prodaji iznosi 31,5 miliona dinara.

Poslovni prihodi:
17.159.000,00 (2019)
Broj zaposlenih:
0 (2019)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...