NAJBOLJI TENISERI PONOVO U BEOGRADU Mađarski Open se „seli“ u našu prestonicu

LifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

20.1.2021 17:19 Autor: Marko Miladinović 0

NAJBOLJI TENISERI PONOVO U BEOGRADU Mađarski Open se „seli“ u našu prestonicu NAJBOLJI TENISERI PONOVO U BEOGRADU Mađarski Open se „seli“ u našu prestonicu
Mađarski Open, teniski turnir koji se po kalendaru Asocijacije teniskih igrača (ATP), igrao sredinom aprila, izgubio je svoju licencu, usled nemogućnosti da pokrije troškove... NAJBOLJI TENISERI PONOVO U BEOGRADU Mađarski Open se „seli“ u našu prestonicu

Mađarski Open, teniski turnir koji se po kalendaru Asocijacije teniskih igrača (ATP), igrao sredinom aprila, izgubio je svoju licencu, usled nemogućnosti da pokrije troškove i garantuje organizaciju čitavog događaja zbog pandemije korona virusa.

Takmičenje koje pobedniku donosi 250 ATP poena u godišnjem rangiranju, u vlasništvu je rumunskog biznismena i bivšeg tenisera Jona Cirjaka (Ion Tiriak). Cirjak je sada prodao licencu srpskoj firmi Tara 2016s u vlasništvu Đorđa Đokovića, pa će turnir nastaviti svoj život pod okriljem ATP i u dosadašnjim sličnim terminima, ali u Beogradu.

Time će srpska prestonica ponovo dobiti prestižan teniski turnir, posle gašenja Serbia Opena 2012. godine, koji se igrao u istoj bodovnoj kategoriji.

Takmičenje će se ponovo igrati sredinom proleća, od 19. do 25. aprila ove godine, na terenima prekrivenim šljakom.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...