NETFLIX OBRISAO FILMOVE U KOJIMA GLUMI DŽONI DEP Čuveni glumac u nemilosti

KulturaLifestyleSvetVesti

29.12.2020 08:08 Autor: Marko Miladinović 0

NETFLIX OBRISAO FILMOVE U KOJIMA GLUMI DŽONI DEP Čuveni glumac u nemilosti NETFLIX OBRISAO FILMOVE U KOJIMA GLUMI DŽONI DEP Čuveni glumac u nemilosti
Filmovi u kojima igra holivudski glumac Džoni Dep (Johnny Depp) neće se više prikazivati u ponudi striming kompanije Netflix za tržišta u Sjedinjenim Američkim... NETFLIX OBRISAO FILMOVE U KOJIMA GLUMI DŽONI DEP Čuveni glumac u nemilosti

Filmovi u kojima igra holivudski glumac Džoni Dep (Johnny Depp) neće se više prikazivati u ponudi striming kompanije Netflix za tržišta u Sjedinjenim Američkim Državama i Australiji.

Razlog za takvu odluku je suđenje koje se odvijalo ove godine između Depa i njegove bivše supruge Amber Herd (Amber Heard) i britanskog tabloida Sun. Dep je tužio Sun i njegovog izvršnog urednika zbog klevete u članku iz 2018. godine, u kojem ga je nazvao “čovekom koji tuče svoju ženu”, a slučajem se bavio Viši sud u Londonu.

Čuveni glumac je izgubio pravnu bitku vrednu dva miliona dolara, a nakon poraza na sudu usledio je još jedan u kojem je ostao bez uloge u trećem delu “Fantastičnih zveri” iz sveta Harija Potera (Harry Potter).

Dep je tada na Instagramu objasnio da ga je Warner Bros “zamolio” da odustane od uloge glavnog negativca, a nedugo nakon toga studio je objavio je da će uloga biti dodeljena drugom glumcu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...