Na konkursu pobedio grafički dizajner iz Rusije

Novi logo crnogorske avio kompanije

BiznisInfrastrukturaRegionTurizamVesti

28.5.2021 17:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Novi logo crnogorske avio kompanije Novi logo crnogorske avio kompanije
Crnogorskoj javnosti je predstavljen danas novi logo nacionalne avio-kompanije ToMontenegro – Er Montenegro, u čijem je idejnom rešenju ostao orao. Autor loga je grafički... Novi logo crnogorske avio kompanije

Crnogorskoj javnosti je predstavljen danas novi logo nacionalne avio-kompanije ToMontenegro – Er Montenegro, u čijem je idejnom rešenju ostao orao. Autor loga je grafički diznajer iz Rusije Maksim Arbuzov, saopšteno je na konferenciji za novinare, prenosi portal CdM, napominjući da autor pobedničkog rada na konkursu dobja 16.000 evra, drugoplasirani 2.500 evra, a treći 1.500 evra.

Izvršni direktor ToMontenegra, Predrag Todorović, saopštio je da je na konkurs pristiglo 109 idejnih rešenja iz Crne Gore i inostranstva.

“Komercijalno ime avio kompanije – Air Montenegro”, rekao je on.

Član stručnog žirija za izbor novog loga i dekan Fakulteta vizuelnih umetnosti Nikola Latković je istakao da je zadatak konkursa bio da sačuva tekovinu Montenegro Erlajnsa, te da je logo nesumnjivo jedna od tih stvari.

  • Anna

    29.5.2021 #1 Author

    Kakva glupost!! Pare daju Rusima!! Njihovi dizajneri su glupi? Nesposobni? Ne znaju da prepoznaju potrebe sopstvene nacionalne avio kompanije, nego Rus da im pokazuje kako se to radi! Gade mi se

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...