Turistička promocija Srbije

Novi let iz Kijeva do Beograda za odmor u našoj zemlji

BiznisSrbijaTurizamVesti

31.3.2021 08:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Novi let iz Kijeva do Beograda za odmor u našoj zemlji Novi let iz Kijeva do Beograda za odmor u našoj zemlji
Ukrajinska kompanija „SkyUp Airlines“ saobraća od utorka na relaciji Kijev-Beograd-Kijev, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i petkom, saopštila je Turistička... Novi let iz Kijeva do Beograda za odmor u našoj zemlji

Ukrajinska kompanija „SkyUp Airlines“ saobraća od utorka na relaciji Kijev-Beograd-Kijev, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i petkom, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Uspostavljanje direktnog leta između Ukrajine i Srbije je idealna prilika za jačanje promotivnih aktivnosti i povećanje turističkog prometa iz ove zemlje, oslabljenog usled pandemije korona virusa, saopšteno je iz ove organizacije.

TOS navodi da će biti i domaćin grupi novinara, blogera i organizatora putovanja iz Ukrajine, koji u našu zemlju stižu prvim letom kompanije „SkyUp Airlines“.

Tokom trodnevnog boravka, gosti će imati priliku da se upoznaju sa ponudom srpske prestonice, kao i sa lepotama Donjeg Podunavlja, saopšteno je iz TOS.

Gosti će obići lokalitete poput Lepenskog Vira i Golubačke tvrđave, a tokom posete Kladovu, za njih će biti organizovano krstarenje Ðerdapskom klisurom.

Kako navodi TOS, na ovaj način treba da se privuče veća medijska pažnja ka Srbiji kao bliskoj i zanimljivoj destinaciji.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...