Kao deo stečajnog postupka nekadašnje Beobanke

Oglašena prodaja novobeogradske Nove livnice po početnoj ceni od 21,5 miliona evra

NekretnineNovacSrbijaStečajVesti

8.7.2021 15:47 Autor: Marko Miladinović 0

Oglašena prodaja novobeogradske Nove livnice po početnoj ceni od 21,5 miliona evra Oglašena prodaja novobeogradske Nove livnice po početnoj ceni od 21,5 miliona evra
Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Beobanke oglasila je prodaju dela njene imovine – Nove livnice sa pripadajućom opremom u ulici Omladinskih brigada... Oglašena prodaja novobeogradske Nove livnice po početnoj ceni od 21,5 miliona evra

Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik Beobanke oglasila je prodaju dela njene imovine – Nove livnice sa pripadajućom opremom u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Procenjena vrednost imovine je 29,98 miliona evra, a početna cena iznosi 21,5 miliona evra.

Predmetnu nepokretnost čini 11 objekata ukupne površine 38.815 kvadratnih metara, mašinske, električne i ostale instalacije, transformatorske stanice. Ukupna površina zemljišta pod i oko objekata iznosi 73.771 metara kvadratnih.  

Na prodaju su, između ostalog, fabrika odlivaka, livnica, stanica za podmazivanje, sušač vazduha, kompresorska stanica, stanica za sečenje.

Imovina se prodaje neposrednom pogodbom uz elektronsko poboljšanje ponuda, a početna cena predstavlja ujedno i minimalnu prihvatljivu cenu. 

Otkup prodajne dokumentacije moguć je do 14. jula, a uplata depozita vrši se do 28. jula 2021. godine, dok će javno otvaranje ponuda da se održi 2. avgusta 2021. Depozit iznosi 30 odsto od početne cene.

Zahtev za otkup prodajne dokumentacije za sva zainteresovana pravna i fizička lica košta 60.000 dinara ili 500 evra.

Beobanka je u stečajnom postupku još od 2002. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...