prijave zainteresovanih kompanija do 15. novembra

Online sajam zapošljavanja studenata 1. i 2. decembra

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

9.11.2021 18:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Online sajam zapošljavanja studenata 1. i 2. decembra Online sajam zapošljavanja studenata 1. i 2. decembra
Na veb-platformi ExpoOnline.rs 1. i 2. decembra biće održan ESTIEM Online Sajam zapošljavanja studenata koji bi trebalo da pomogne u povezivanju mladih s kompanijama... Online sajam zapošljavanja studenata 1. i 2. decembra

Na veb-platformi ExpoOnline.rs 1. i 2. decembra biće održan ESTIEM Online Sajam zapošljavanja studenata koji bi trebalo da pomogne u povezivanju mladih s kompanijama u kojima će moći da steknu iskustvo i uspostave kontakte za zaposlenje.

Kompanije zainteresovane da svoje poslovanje predstave na ovom Sajmu mogu da se prijave do 15. novembra na portalu sajma, prenosi Tanjug.

Budući akademski građani će imati priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama i panel diskusijama kako bi se upoznali sa načinima poslovanja i mogućnostima koje im se nude.

Ovo je prvi Sajam ovog tipa koji organizuje ESTIEM Local Group sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, u partnerstvu sa Novosadskim sajmom.

Inače, kompanije će i nakon 1. i 2. decembra, tačnije do 1. februara 2022. godine, moći da se predstave na virtuelnim štandovima, na platformi Novosadskog sajma ExpoOnline.rs, koja će im omogućiti da se umreže sa studentima.

ESTIEM Local Group Novi Sad, neprofitna je i nevladina organizacija koja aktivno volontira i doprinosi zajednici.

Osnovana je 2002. godine na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, sa ciljem da kroz projekte i saradnju poveže i integriše studente IIM oblasti.

Do sada su organizovali više od 60 lokalnih i međunarodnih događaja.

  • Ljilja

    10.11.2021 #1 Author

    Dosta studenata se tako zaposlilo a neki stekli i prvo radno iskustvo u struci.

    Odgovori

  • NINO

    21.1.2022 #2 Author

    Dobar nacin da se mladi zaposle i steknu radno iskustvo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...